Stanija u suzama: Kristijane, ako pobedim, daću ti pare!

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija u suzama: Kristijane, ako pobedim, daću ti pare!

Diskvalifijacija Kristijana Golubovića sa Farme najteže je pala Staniji Dobrojević i Jasmini Medenici, koje su čak htele da napuste imanje sa njim.

- Da li želiš da Jasmina i ja izađemo sa tobom, ili da ostanemo da se borimo? Da li da ostanem do kraja i pobedim, a ako pobedim daću ti nagradu. meni ne treba! Meni je dovoljna satisfakcija prvo mesto, a tebi trebaju pare - rekla je Stanija Kristijanu kada je on krenuo prema kapiji, a nakon što je izašao ona je ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da plače na ogradi.

- Gospođica je privilegovana. Ode u zadrugu i puste joj da nas gleda na TV-u. Što bolje ne kažu da je pobedila, neka uzme prvu nagradu i to je to. Na šta ovo liči - pita se Stanija, a Gabi pravi plan kako da se osvete Ivani Šašić jer smatraju da je ona kriva za sve.

Njih tri su se potom obratile gledaocima i molile ih da vrate Kristijana, te poručile da veruju da će "pravda" ipak pobediti.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.