Seks pred ukućanima: Milić sa suprugom ponovo u akciji (video 18+)

Izvor: Svet, 13.Okt.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks pred ukućanima: Milić sa suprugom ponovo u akciji (video 18+)

Milić i Suzana Vukašinović u rijalitiju Farma 6, na svakom koraku pokazuju emocije jedno prema drugom, a iako su izjavili da seksa na imanju neće biti, svoje strasti nikako ne mogu da obuzdaju, te pošto je pao prvi seks 25 dana po ulasku na imanje, sada su ponovo bili u akciju.
Naime, Milić Vukašinović i Suzana navodno su za druge učesnike otišli da spavaju, ali iako su pokušali da ih zavaraju time što su im oči bile zatvorene, pokrivač je odavao šta se događa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ispod njega. Suzana je udovoljavala svom suprugu, ali su se u jednom trenutku pokrili i preko glave. Da li ih je bilo sramota od ostalih učensika Farme i kamera, ne znamo, ali su definitivno uživali u svojim strastima.
Pogledajte:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seks pred ukućanima: Milić sa suprugom ponovo u akciji (video 18+)

Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2015

Milić i Suzana Vukašinović u rijalitiju Farma 6, na svakom koraku pokazuju emocije jedno prema drugom, a iako su izjavili da seksa na imanju neće biti, svoje strasti nikako ne mogu da obuzdaju, te pošto je pao prvi seks 25 dana po ulasku na imanje, sada su ponovo bili u akciju...Naime, Milić Vukašinović...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.