Izvor: Svet plus, 30.Jun.2016, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik Farme 7 je Jelena Golubović! VIDEO

Pobednik Farme 7 je Jelena Golubović, koja je zahvaljući SMS glasovima publike osvojila prvo mesto i nagradu od 50.000 evra.

Nakon što je saopšteno da Nemanja MCN napušta imanje u Lisoviću, u samoj završnici ostali su Jelena Golubović i Živojin Žika Đorđević. koji su direktno sa imanja, prevezeni u studio u Šimanovcima, kako bi se proglasio pobednik. U veoma napetoj i uzavreloj atmosferi, došao je i trenutak da Dušica i Ognjen saopšte ime pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rijalitija Farma 7, a ček na 50.000 evra otišao je u ruke Jelene Golubović.

Više od 135 dana, mnoge poznate i one manje poznate ličnosti obeležili su sezonu koja je iza nas, a publika će definitivno najviše pamtiti žestoke svađe, tuče, ali i ljubavi koje su se dogodile na najpopularnije imanju u Lisoviću. Više od 35 ljudi prošlo je kroz kuću, a svako od njih ostavio je neki poseban pečat, što su dokazali i večeras, kada su došli da podrže svoje kolege.

U sedmoj sezoni Farme Jelena je imala najviše obožavaoca koji su je podržavali od početka do samog kraja! 135 dana provela je sa svim gore navedenim učesnicima i postala po drugi put pobednik najgledanijeg rijaliti šou programa u Srbiji. Zvanični pobednik rijalitija Farma 7! Ekipa portala Svet Plus čestita Jeleni na pobedi.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.