Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačice ulaze u rijaliti: Dušica na “Farmi”, a Danijela u “Parovima”

Pevačica Dušica Grabović, koja je bila deo rijalitija „Parovi“, ući će na imanje u Lisoviću, gde počinje nova sezona „Farme“.

S druge strane, Danijela Petković, koja je postala hit na internetu zbog pesme koju je otpevala premijeru Aleksandru Vučiću, potpisala je ugovor sa „Hepijem“ za ulazak u vilu „Parova“.

“Ući ću u „Parove“, ali ne smem da pričam mnogo o tome. Volela bih da me publika bolje upozna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da vide ko sam zapravo. Prijatelji kažu da sam zabavna, duhovita i da se sa mnom uvek dobro provedu. Volela bih da tako bude i u vili, da se manje svađamo, a više družimo i šalimo”, izjavila je nova ukućanka i dodala da joj se niko ne dopada od muškaraca koji se trenutno tamo nalaze:

“Zasad mi se niko ne dopada od momaka koji su tamo, jer sam malo zahtevnija po tom pitanju. Ne zadovoljava me samo fizički izgled, muškarac mora da bude i pametan da bi me privukao”, kaže Danijela, koja uveliko pakuje kofere za rijaliti.

Dušica, koja je već bila u vili „Parova“, a nakon tri nedelje je napustila, kaže da se raduje ulozi farmerke. S obzirom na to da će na imanju u Lisoviću biti većina slobodnih momaka, možda pevačica baš tamo pronađe svoju srodnu dušu. Ne sumnjamo da će svojim zavodničkim sposobnostima privući mnoge od njih, iako ona nije bila raspoložena da priča na tu temu kada smo je pozvali.

“Ne mogu ništa da pričam. Otom-potom”, bila je kratka Dušica, koja se potpisivanjem ugovora očigledno zavetovala na ćutanje.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.