Okršaj na Farmi: Jelena umalo dobila džezvom po glavi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okršaj na Farmi: Jelena umalo dobila džezvom po glavi (VIDEO)

Već smo se više puta uverili da se Dušica Grabović i Jelena Golubović nikako ne podnose. U njihovoj najnovijoj svađi umalo je došlo do fizičkog obračuna, a malo je falilo i da rediteljka dobije džezvu u glavu.

Ovog puta, Dušica i Jelena su se posvađale oko odlaska u kupatilo. Pevačica je pokušala da objasni Golubovićki da je već dogovoren red za korišćenje toaleta, ali je rediteljka nije slušala. Čak ju je i počastila i nazvala je glupačom.

To je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bila kap koja je prelila čašu, pa je Grabovićka potegla džezvu na Jelenu. Ostali garmeri su se umešali u prepirku i sprečili da dođe do ozbiljnijeg sukoba.

Iako tuče na kraju nije bilo, dve "dame" su se sočno izvređale.

- Bolje da te je majka bacila u smeće, nego što te rodila, vidi kakva si - urlala je Dušica.

Naravno, ni Jelena njoj nije ostala dužna, pa je odgovorila Grabovićki na sebi svojstven način:

- Mogao je tvoj otac da s**ši u šolju, bar te ne bi napravio tako ružnu - brutalno je odbrusila rediteljka.

Pogledajte snimak:
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.