Kristijan na Farmi pobesneo i izbacio Ivanu iz harema: Napolje pijanduro! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Nov.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan na Farmi pobesneo i izbacio Ivanu iz harema: Napolje pijanduro! VIDEO

Nakon što je u rijalitiju Farma 6 održano lažno izbacivanje u kome je Jasmina Medenica osvojila najmanje glasova učesnika, Kristijan Golubović je pobesneo na Ivanu šašić koja je glasala za nju.

Naime, Maja i Medenica su na Farmi smešteni u posebnu prostoriju u kojoj su posmatrale dešavanje iz kuće nakon njihovog izbacivanja, a kada je shvatio da je Ivana šašić glasala da Jasmina bude izbačena, pobesneo je i vikao na nju. "Ne možeš to da radiš. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Možeš kod svojih alkoholičara da priđeš. ja te nominujem, kupi svoje stvari i napolje. daviš nas tu kad se napiješ. Kako te bre nije sramota, Vendi i Maja su te zgazile. Alkoholičarski smradovi jedni", rekao je Kristijan.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijan Golubović u depresiji: Želi da napusti Farmu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Nov.2015

Kristijan Golubović u rijalitiju Farma 6 od sinoć je u depresiji, te nikako ne može da pronađe način da se oraspoloži...Iako je do sada uvek bio oran i voljan za rad na Farmi, Kristijan je od sinoć upao u depresiju. Jasmina Medenica, na sve načine pokušava da ga oraspoloži, ali joj ne uspeva....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.