Kristijan čeka honorar: Dajte mi da uzmem lovu, pa da robijam

Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan čeka honorar: Dajte mi da uzmem lovu, pa da robijam

Kristijan Golubović će žalbu na odbijenu molbu za odlaganje odlaska u zatvor bazirati na tome da mora ostati u “Farmi”, kako bi od honorara hranio porodicu.

“Učestvovanje u `Farmi` jeste jedini razlog za odlaganje odlaska u zatvor. Prekidom boravka u rijalitiju Kristijan ne bi imao izvor prihoda kojim bi hranio porodicu jer drugih prihoda nema. Uz to, i ugovor koji je potpisao sa produkcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bi bio prekinut, pa je veliko pitanje da li bi mu i honorari koje je dosad zaradio učešćem u šou-programu bili isplaćeni”, saznaje “Blic” od izvora upoznatih sa slučajem.

Uz to, prema nezvaničnim informacijama, Kristijanovim advokatima juče još nije stigla odluka Prvog osnovnog suda, koji je Golubovićevu molbu za odlaganje pritvora odbio u ponedeljak. Zbog toga nisu poznati ni detalji žalbe koju će uputiti Višem sudu.

Uslov na koji će se Golubovićevi advokati pozivati u žalbi na odbijenu molbu propisan je Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija, u kojem se jasno navodi da se odlazak na odsluženje kazne odlaže ako je “osuđeni obavezan da završi započeti posao”. Prethodno, razlog za odlaganje zatvora bila je trudnoća supruge Kristijana Golubovića i njen porođaj 10. februara ove godine. Taj razlog “kupio” je Kristijanovu slobodu čak šest meseci, ali je postao ništavan otkad je dete napunilo pola godine.

Poslednjih desetak dana bili su turbulentni za Golubovića. Prvo je celokupnu javnost podigao na noge izjavama o uličnim podvizima, koji su kulminirali pričom o tome da mu je 1991. plaćeno da ubije Vojislava Šešelja.

Kristijan je prošlog petka saslušan u policijskoj stanici u Barajevu, gde je priznao da je lagao o ugovorenom atentatu, ali i ostalim kriminalnim poslovima koji su šokirali javnost. Posle svega, Prvi osnovni sud mu je odbio ponovnu molbu za odlaganje odlaska u zatvor.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.