KOGA BOLI UVO ZA TO: Učesnik Farme parkirao na mestu za invalide, a njegovo obrazloženje zašto je to uradio je SKANDALOZNO (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOGA BOLI UVO ZA TO: Učesnik Farme parkirao na mestu za invalide, a njegovo obrazloženje zašto je to uradio je SKANDALOZNO (VIDEO)

Osobe sa hendikepom u Srbiji uglavnom imaju status građana drugog reda, a to se vidi ne širokom spektru primera. Jedan od njih svakako su i parking mesta koja su namenjena invalidima.

Bilo da ste vozač ili ne, sigurno ste primetili da na specijalno obeleženim parking mestima za osobe sa hendikepom uglavnom parkiraju ljudi koji "mogu volu rep da iščupaju".

Momci iz ekipe "Marka Žvaka" su pokušali da dobiju odgovore od tih vozača. Oni su na jednoj od lokacija u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na kojoj se nalazi parking mesto za invalide čekali bahate vozače.

Kada su ih pitali zbog čega su baš tu stali usledila su različita opravdanja. Uglavnom su se "vadili" na to da će biti parkirani samo dva minuta, dok "nešto završe".

Ipak, u bahatosti je najdalje otišao bivši učesnik Farme, pevač Sani iz benda "Trik Fx".

Na pitanje koje je njegovo opravdanje što se tu parkirao, on je rekao: "Koga boli uvo za to".

Pogledajte snimak:



(Telegraf.rs / Marka Žvaka)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.