JUČE SVAĐA, DANAS SEKS Filip i Goga u akciji u poljskom WC-u!

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUČE SVAĐA, DANAS SEKS Filip i Goga u akciji u poljskom WC-u!

Iako je juče rekla da je Filip Đukić za nju mrtav, Goga Aleksić danas je ponovo završila sa zavodnikom sa Farme. Nakon garderobera i štale, ovog puta imali su seks u poljskom WC-u!

Tokom sinoćne žurke na imanju, Goga i Filip iskrali su se u WC, odakle su se čuli uzdasi, šaputanja i poljupci.

- U go*nima sam! Koji smo mi debili, ovde kao da je kupleraj - rekla je Goga.

Za to vreme, Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ana, sa kojom se Filip poslednjih dana zbižio, pevala je u kući.

Podsetimo, Goga i Filip žestoko su se posvađali nakon što ju je maneken optužio da mu je prenela polnu bolest.

Pročitajte još:

Goga se zbog toga veoma uvredila, i kroz suze rekla da za Filipa više ne želi ni da čuje i da je on za nju od sada mrtav.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Filip i Goga u poljskom WC-u (VIDEO 18+)

Izvor: Tracara.com, 08.Apr.2016

(foto: Screenshot) Iako je Filip Đukić pre dva dana optužio Gogu Aleksić da mu je prenela polnu bolest, to ga nije sprečilo da sinoć tokom žurke ima intimni odnos sa njom, i to u poljskom WC-u. Kako bi se sakrili od ostalih farmera i mogli na miru da uživaju jedno u drugom, Filip i Goga su imali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.