Gotovo je! Kristijan izbačen sa Farme: Udario Radeta glavom, Stanija i Jasmina krenule za njim na kapiju, pa stale! (video)

Izvor: Svet, 26.Nov.2015, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je! Kristijan izbačen sa Farme: Udario Radeta glavom, Stanija i Jasmina krenule za njim na kapiju, pa stale! (video)

Posle obračuna sa Radetom, produkcija je reagovala i momentalno izbacila Kristijana Golubovića sa imanja u Lisoviću!
Očigledno je da je ovo bila kap u već prepunoj čaši. Da li je ovo konačno kraj takmičenja za Kristijana ili će se možda vratiti, ostanite uz svet.rs i saznajte prvi!
Ako ste propustili da vidite zašto je Kristijan izbačen sa “Farme” to možete uraditi ovde! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Za Kristijanom su do kapije krenule njegove verne haremske druge – Stanija i Jasmina, spremne i one da napuste rijaliti!
Ipak, Kiki ih je odgovorio, pa su se rastale od njega u magli kraj plota… Poljupci i suze za kraj.
“Hajde, vidimo se. Bori se!”, rekao je Kristijan Staniji, a ona se plačući bacila u zagrljaj Jasmini Medenici…

Stanija je zatim insistirala da se Kristijan vrati na Farmu i da je nepravedno dikvalifikovan jer Radeta nije udario, pominjući da je i do sada bilo obračuna, čupanja, polivanja i pljuvanja, pa nije niko bio izbačen.
“On je za sve nas ovde bog. I na Farmi, i napolju”, rekla je Stanija, a čak se u jednom trenutku obratila u kameru svojim fanovima tražeći od njih da apeluju da se Kristijan vrati.
Ali kada se pojavio Rade, koji nije bio prisutan dok je Kristijan izlazio jer je, kako je sam rekao, bio u kancelariji Zadruge, bilo je jasno da je došlo do fizičkog kontakta jer mu je desna strana lica bila otečena.

Ubrzo je otkrio šta se stvarno dogodilo.
“Udario me je glavom. Vidite mi lice… I šapnuo mi je: pobiću ti celu porodicu”, rekao je Rade okupljenima.
allowfullscreen>

Farma 6 ~ Rade se vratio ima ogromnu masnicu by paladaatina
Zanimljivo je da Tamara uopšte nije prisustvovala tim scenama jer su je nadležni iz Zadruge verovatno izveli posle njenog teškog okršaja s Kristijanom, koji se ranije dogodio.
“Jel to neko ovde fali”, pitala je Tamara, pa se onda grohotom slatko nasmejala.
A ko se zadnji smeje, najslađe se smeje…
allowfullscreen>

allowfullscreen>

allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.