Farma ih zbližila: Ovi bivši takičmičari su napravili saradnju nakon izlaska sa imanja! (foto)

Izvor: Svet, 25.Avg.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma ih zbližila: Ovi bivši takičmičari su napravili saradnju nakon izlaska sa imanja! (foto)

U poslednjoj sezoni rijalitija Farma poznate ličnosti često su se svađale, a mnogi od njih govorili su da je gotovo nemoguće da se u rijalitiju sklope prava prijateljstva koja će potrajati i po njegovom završetku. Ipak, prevarili su se.
Primer za to jeste pevačica Vesna Zmijanac, koja je ostala u dobrim odnosima sa Nemanjom MCN-om i Dušicom Grabović, sa kojima se poslednji put videla pre nekoliko dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na snimanju Nemanjinog spota sa Sanijem i Natalijom iz grupe Trik FX.

Osim njih, svoju duetsku pesmu planiraju da snime i Goga Aleksić i Marija Ana Smiljanić, ali se tu spisak ne završava.
Svoje glasove poželeli su da ukrste i frontmen Osvajača Zvonko Pantović Čipi i nesuđeni pobednik Farme 7, Žika Đorđević, inače pevač grupe Viva Romana. Njih dvojica su se na seoskom imanju istakli zahvaljujući svojim radom, ali i muzičkim interpretacijama u kojima su uživali okupljeni farmeri, ali i gledaoci kraj malih ekrana. Zbog svega toga, Žika i Čipi su već krenuli da stvaraju muziku za svoj zajednički singl.
width="500" height="382" frameborder="0" scrolling="no">

“Stvaramo”, bilo je sve što je Žika napisao ispod zajedničke fotografije koju je objavio na svom nalogu na Fejsbuku, a sudeći po komentarima, čini se da njihovi pratioci jedva čekaju da čuju i ovaj hit.
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.