Farma 7: Incident nakon nominacija između Marine i Saške! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Incident nakon nominacija između Marine i Saške! VIDEO

Bilo je uzbudljivo veče u rijalitiju Farma 7, jer su učesnici prvo birali ko će u izolaciju, što je propraćeno svađom između Jelene Golubović i Mikija Mećave, a onda se desio i incident između Marine Perazić i Saške Karan.

Samo što su se završile nominacije na Farmi, a publika saznala da će majka i ćerka Ceca i Jelena Golubović otići u izolaciju, došlo je do novog sukoba između Saške i Marine. Naravno, sve je počelo sa jednom konzervom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tunjevine, kada je Saška uzela istu od Marine bez njene dozvole, a onda je Perazićka poludela te počela da pretura po stvarima Karanove, što je dovelo do toga da počnu da viću jedna na drugu, da se guraju i udaraju.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.
Pogledaj vesti o: Farma,   Incident

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.