Farma 7: Čipi preti Jeleni Golubović - Nemoj da te zakopam dva metra ispod zemlje! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Čipi preti Jeleni Golubović - Nemoj da te zakopam dva metra ispod zemlje! VIDEO

Da su u rijalitiju Farma 7 pretnje svakodnevna i normalna stvar, to već znamo, ali danas je Čipi u svađi sa Jelenom Golubović prešao sve granice.

Bliži se kraj rijalitija Farma, a učesnici su, čini se, sve nervozniji zbog toga, te im malo treba da se posvađaju. Danas je Lepi Mića dao zadatak Jeleni da režira pozorišni komad o njima, na šta mu je ona odgovorila da ne može jer pravi kućicu, ali i da ona svoj talenat za režiju pokazuje već četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << meseca na imanju. To je jako iznerviralo Zvonka Pantovića Čipija, koji već neko vreme ulazi u svađe sa rediteljkom, te joj je žestoko odbrusio:"Nemoj opet o režiji, da te zakopam opet dva metra ispod zemlje na ovom imanju. Ti sa režijom veze nemaš. Nemaš pojma!"

Kako se ova rasprava završila, pogledajte u videu.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.