Farma 6: Stanija i Aca završili u krevetu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Stanija i Aca završili u krevetu! VIDEO

Sinoć je u rijalitiju Farma 6, posle dužeg vremena bila žurka. Većina farmera je jedva dočekala da se proveseli, ali i da se opusti. Tako su Aca i Stanija na kraju večeri završili zajedno u krevetu.

Naime, svim farmerima je bila potrebna muzika i veselje nakon napornih zadataka i paklene nedelje. Neki su i previše popili ali se i dobro zabavali, a neki od njih su uživali u poljupcima. Tokom žurke, Stanija Dobrojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i Aleksandar Živanović nisu se odvajali jedno od drugog. U jednom trenutku pobegli su od kamera, i sakrili se u toaletu. Šta se tamo dešavalo samo oni znaju, ali očigledno je se desilo nešto zanimljivo između njih. Na kraju večeri Aca i Stanija su završili zagrljeni u krevetu.

Pogledajte šta se sve dešavalo sinoć na Farmi između Stanije i Ace:

 Stanija u krevetu sa Acom

Posted by Rijaliti 2015 on петак 9. октобар 2015.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.