(FOTO) POGLEDAJTE: Kakav upitnik popunjavaju farmeri pre učešća u rijalitiju!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) POGLEDAJTE: Kakav upitnik popunjavaju farmeri pre učešća u rijalitiju!

Ognjen je javnosti otkrio kroz kakva pitanja prolaze kandidati za Farmu.

Ako vas je ikada zanimalo kroz kakve testove prolaze učesnici rijaliti "Farma" pre nego što dođu na imanje, sada imate priliku da to i vidite. Voditelj Ognjen Amidžić je otkrio deo upitnika koji kandidati popunjavaju pre učešća u rijaliti.

"Kako bi neko ko vas poznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opisao vaše najbolje osobine, a kako mane", samo su neka od pitanja.

Budući da je Ognjen taj koji je vodio kastinge, nema potrebe sumnjati u autentičnost, baš kao što je i napisao na svom Tviteru.

Autenticno. Upitnik za Farmu pic.twitter.com/Rb0JCe5Fx6

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ovako izgleda upitnik koji popunjavaju učesnici pre ulaska u Farmu

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 11:32

Ognjen Amidžić otkrio je na kakva pitanja treba da odgovore kandidati za učešće u popularnom rijalitiju...Voditelj je na Tviteru objavio sliku dela upitnika koji su učesnici Farme morali da popune pre ulaska na imanje...U njemu se nalaze pitanja poput "Kako bi neko ko vas zaista poznaje opisao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.