Digla prašinu na Farmi: Ceca otkrila koja farmerka je abortirala (video)

Izvor: Scandal.rs, 05.Maj.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digla prašinu na Farmi: Ceca otkrila koja farmerka je abortirala (video)

Suđenje Zorici Marković Kevi trajalo je više od dva sata, a Jelena Golubović se u jednom trenutku raspravljala sa Žikom i tom prilikom pomenula njegovo dete.

Ceca Jovanović je tada rekla nešto što je šokiralo sve.

“Ćuti, ti si abortirala Čupino dete!”, izjavila je modelsica, ali Jelena je to demantovala.

U odbranu Golubovićeve stala je Keva.

“Šta te boli k**ac da li je abortirala njegovo dete? >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Šta te k**ac boli?! Šta se mešaš u njen život? Je l’ si ti Žikin advokat?!”, urlala je Keva na Cecu, ali ona nije želela da povuče to što je rekla.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Digla prašinu na Farmi: Ceca otkrila koja farmerka je abortirala (video)

Izvor: Svet, 05.Maj.2016

Suđenje Zorici Marković Kevi trajalo je više od dva sata, a Jelena Golubović se u jednom trenutku raspravljala sa Žikom i tom prilikom pomenula njegovo dete.. Ceca Jovanović je tada rekla nešto što je šokiralo sve.. “Ćuti, ti si abortirala Čupino dete!”, izjavila je modelsica, ali Jelena...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.