Anabela se posle gusenja vratila na Farmu evo sta ce sada morati da radi

Izvor: medio.rs, 04.Sep.2015, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela se posle gusenja vratila na Farmu evo sta ce sada morati da radi

Pevačica je imala problema sa zdravljem, pa joj je ukazana lekarska pomoć

Učesnica rijalitija “Farma 6“, pevačica Anabela Bukva, koja je pre nekoliko sati dobila napad gušenja i uplašila farmere, posle ukazane lekarske pomoći vratila se na imanje u Lisoviću. Zadruga je poslala pismo i poručila nekoliko stvari.

Anabela će naredni period, sve dok bude uzimala lekove, biti na poštedi, navedeno je u pismu. Preporučeno joj je mirovanje, spavaće na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dušeku koji joj je produkcija pripremila, a zadruga je još zamolila farmere da budu blagi prema pevačici.

Printskrin: TV Pink

VRIŠTAĆETE OD SMEHA: Ovako Kristijan zove Radašina (FOTO)

– Hvala vam na brizi i izvinite na uznemiravanju. Nije nikakva igra. Radi se o tome da imam neki problem sa slamom, ali radiću šta mogu – obratila se Anabela farmerima.

– Hoću da se zahvalim svima koji su danas brinuli o meni i moram reći da je Tamara bila prva na kapiji i trčala. Ponašajte se normalno, sve je ok – završila je pevačica i zahvalila se produkciji i lekarima.

Potom joj je muški deo ekipe pomogao da namesti dušek.

Foto: Telegraf
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.