Žurka kraj bazena: Anastasija proslavila rođendan u Kanu!

Izvor: Svet, 22.Sep.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka kraj bazena: Anastasija proslavila rođendan u Kanu!

Članica grupe “Models“ Anastasija Buđić svoj jubilarni 30. rođendan proslavila je u Kanu.
Anastasija je inače u ovom gradu bila povodom snimanja rijalitija „Putopisi“, a odličnom žurkom je proslavila rođendan.
“30 gazim, dobro mi je sasvim! Ko bi rekao? Meni je divno danas što se i vidi, a vama svima želim da se zahvalim od srca na divnim čestitkama koje pristižu svake sekunde”, napisala je Anastasija na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Fejsbuku, a pozvali smo je i da nam otkrije detalje žurke.
“Moje koleginice su mi napravile žurku iznenađenja na bazenu i dobro smo se provele”, rekla je Anastasija, dok se na pitanje o najdražem poklonu zagonetno nasmejala.

Izvor: Alo
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anastasija Buđić proslavila 30. rođendan u Kanu

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2014

Članica grupe Models Anastasija Buđić, proslavila je jubilarni trideseti rođendan sa koleginicama u Kanu, gde trenutno boravi povodom snimanja rijaliti programa "Putopisi"...Soraja Vučelić i Anastasija Buđić uživaju na jahti, kojoj bolje stoji? (Foto)..Iako je sada i zvanično zagazila u tridesete,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.