Uvođenje preuzimanja Fejsbuk mesindžera u svetu

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvođenje preuzimanja "Fejsbuk mesindžera" u svetu

"Fejsbuk" će uvesti obavezno preuzimanje aplikacije "Fejsbuk mesindžer" svuda u svetu, nakon što je to uradio u Evropi, objavljeno je danas na veb sajtu commentcamarche.net.

Do skoro su korisnici "Fejsbuka" upotrebljavali uslugu za trenutno slanje poruka direktno sa mobilnih aplikacija te društvene mreže.

U aprilu je "Fejsbuk" objavio da će evropski korisnici operativnih sistema iOS i "Android" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti postepeno obavezivani da preuzimaju aplikaciju "Fejsbuk mesindžer" kako bi mogli da komuniciraju sa svojim kontaktima.

Da bi učinio da bude prihvaćeno obavezno korišćenje posebne aplikacije, "Fejsbuk" je istakao bolje korisničko iskustvo i veliki broj funkcija kao što je slanje fotografija i video sadržaja, kao i formiranje konverzacionih grupa.

Ta strategija izgleda ima pozitivno dejstvo po "Fejsbuk".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FACEBOOK: Svi moraju da pređu na Messenger

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2014, 11:14

Kako bi učinio da obavezno korišćenje posebne aplikacije bude prihvaćeno, Facebook je istakao bolje korisničko iskustvo i veliki broj funkcija kao što je slanje fotografija i video sadržaja, kao i formiranje konverzacionih grupa

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.