TV serije u produkciji Fejsbuka i Holivuda do kraja leta?

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV serije u produkciji Fejsbuka i Holivuda do kraja leta?

Facebook pregovara s holivudskim studijima o produkciji televizijskih serija, a cilj im je emitovanje prvih emisija najkasnije krajem leta, objavio je Vol strit džurnal.

Na sastanku s predstavnicima agencija koje zastupaju glumice i glumce ta društvena mreža je naznačila da je za produkciju spremna da 'iskešira' i do tri miliona dolara po epizodi, piše list, pozivajući se na upućene neimenovane izvore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
U Fejsbuku ciljaju na publiku uzrasta od 13 do 34 godine, s fokusom na one od 17 do 30 godina. Već su obezbedili novac za produkciju televizijske drame "Strangers" i zabavne emisije "Last State Standing", navodi se.

U kompaniji očekuju da će epizode emitovati uobičajenim rasporedom, jednu po jednu, a ne sve odednom kao što rade u Netfliksu i Amazonu, piše Vol strit džurnal.

Njihovi budući planovi uključuju adaptaciju popularnog rijaliti šoua komičara Džejmsa Kordena "Carpool Karaoke" koja će početi da se emituje avgustu.

Kako se navodi, Fejsbuk je spreman i da deli s Holivudom svoje podatke o gledanosti, pišu novine.

Ovog meseca kompanija Epl je angažovala kopredsednike Sony Pictures Television-a Džejmija Erlihta i Zaka Van Amburga za projekte u sektoru video sadržaja.

Dugo se očekivao prodor tog informatičkog diva na područje televizijske produkcije i prošlog nedelje Epl je konačno emitovao prvu emisiju - reality šou "Planet of the Apps" (Planeta aplikacija), u kojem informatički inženjeri predstavljaju slavnima svoje aplikacije kako bi obezbedili njihovu finansijsku podršku.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udarac YouTubeu i Netflixu: Prve Facebook serije već krajem leta

Izvor: B92, 26.Jun.2017

Pošto je nerado priznao kako je, u suštini, medijska kompanija, više nego društvena mreža, Facebook je počeo da ulazi u ozbiljnu priču o prikazivanju TV emisija i serija...Tako bismo već krajem leta mogli sa svog Facebook profila da gledamo popularne serije, što je jedan od velikih ciljeva te...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.