Sneki: Želim da mi naslutite bebu!

Izvor: Poznati.info, 23.Okt.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneki: Želim da mi naslutite bebu!

Domaći mediji tokom protekle nedelje pisali su o tome da je Snežana Babić Sneki u drugom stanju, te da će joj se konačno ostvariti davnašnja želja da postane mama.

“To je za mene jedna vrlo osetljiva tema. Ja se zahvaljume na čestitkama i lepim željama. Volela bih da tako lepe želje i komentari svih onih koji su pročitali vest, i doslute tako nešto“

“Ta vest da sam trudna, više nije vest. Zbilja, nisam u drugom stanju, nažalost. Želja svih tih ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << možda i nešto dosluti. Ja sam jedna emotivno ispunjena osoba, ali ne volim da pričam o privatnom životu“ – završava Sneki.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.