Sirijac za kojim su poludele Beograđanke

Izvor: B92, 04.Okt.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijac za kojim su "poludele" Beograđanke

Jedan Sirijac uzburkao je Fejsbuk, ali ne na onaj tužan način na koji se to dešava proteklih dana!

Čim se slika mladića u braon Džoj divižn “siledžijki” pojavila na mreži lajkovi su počeli da pljušte. Devojke kažu da bi ga primile u kuću, momci u bend.

I dok neke ovog migranta hoće da usvoje, druge žale što nemaju pasoš Evropske unije kako bi mu “odmah olakšale muke”. Ostaje im pitnje: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ko je misteriozni frajer iz Sirije?

Devojke, požurite do parka kod beogradske Autobuske stanice, pošto već sutra možda bude na nekom drugom “kolodvoru”.

Izvor: telegraf.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Za ovim Sirijcem sve Beogradjanke su potpuno ODLEPILE

Izvor: medio.rs, 04.Okt.2015

Devojke žale što nemaju EU pasoš da mu "olakšaju muke". Neke hoće da ga usvoje. Momci bi ga primili u bend. Misteriozni frajer iz Sirije jedan je od lajkovanijih osoba na Fejsbuku danas..Jedan Sirijac uzburkao je Fejsbuk, ali ne na onaj tužan način na koji se to dešava proteklih dana!..Čim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.