Sindikat Nezavisnost poručio članovima: Zaobiđite FK Borac u širokom luku

Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat "Nezavisnost" poručio članovima: "Zaobiđite FK Borac u širokom luku"

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" iz Srbije posredstvom svog Fejsbuk profila poručio je svojim članovima da ne dolaze u banjalučki Borac.

- Obaveštavamo sve naše članove da u širokom luku izbegavaju odlazak u FK Borac Banjaluka jer jedino što tamo može da im se desi su problemi i ucene od strane klupskih funkcionera... -  navodi se u pozivu koji je objavljen na zvaničnom FB profilu ovog sindikata.

Podsećamo, klubu iz Banjaluke UEFA je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2014. godine oduzela 3 boda zbog člana pomenutog Sindikata, Perice Stančeskog, ali su bodovi vraćeni nakon što je dokazano da su mu isplaćena sva dugovanja.

Iako je to urađeno sa zakašnjenjem UEFA  je posle  dokaza vratila bodove Borcu, a u celoj stvari ulogu su imali i čelnici sindikata "Nezavisnost" koji su tada bili na strani najvećeg kluba iz RS.

Međutim, očigledno je došlo do novog nesporazuma, a jedan od igrača iz prošle sezone koji nisu zadovoljni isplatama i odnosom čelnika Borca je štoper Željko Đokić.

Sindikat fudbalera "Nezavisnost" osnovan je 2009. godine i okuplja fudbalere koji nastupaju u klubovima koji deluju u okviru FS Srbije, kao i igrače iz Srbije koji nastupaju u inostranim klubovima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.