SRBIN POLUDEO ZBOG FEJSBUKA: Kad god legnem da spavam, moja žena pravi orgije s nepoznatim muškarcima

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN POLUDEO ZBOG FEJSBUKA: Kad god legnem da spavam, moja žena pravi orgije s nepoznatim muškarcima

U svetu se sve više ljudi razvodi zbog društvenih mreža, a taj problem je već stigao i u Srbiju. Aleksandar je tužio ženu za prevaru peko fejsbuka.

Suzanu P. iz Beograda je suprug tužio sudu zbog preljube. Ona je u braku sa Aleksandrom  već 20 godina i imaju dvoje dece, pišu Večernje novosti.

Aleksandar tvrdi da ga Suzana vara i to svakodnevno, sa njemu nepoznatim muškarcem.

- Pre oko godinu dana moja žena je ostala bez posla - tvrdi Aleksandar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Printskrin: YouTube/moviemaniacsDE

- Ona je dobra supruga, majka, domaćica. Sve stigne da uradi. Ali uveče joj je najvažnije da sedne za kompjuter i uđe na fejsbuk, na kojem provodi sate i sate, dok ja umoran od posla, spavam kao top - dodaje.

Nesrećni čovek nije ništa sumnjao i mislio je da se njegova žena samo malo zabavlja.

- Znao sam da se dopisuje sa drugaricama i prijateljima iz detinjstva, ali ni slutio nisam da to radi i sa potpuno nepoznatim muškarcima - kaže Aleksandar.

Printskrin: PornHub/Press

Ono što njegova supruga radi noću, dok on spava kao beba, otkrio je slučajno.

- Uključio sam kompjuter i s obzirom na to da je bio otvoren Suzanin nalog, ušao sam na njen profil. Kad se nisam šlogirao. Nisam se dobro ni namestio, a već mi je iskočio izvesni “majstor za žene”. A onda je stigla i poruka, naravno, lascivna - tvrdi Aleksandar.

Šokirani suprug je odmah probudio suprugu i krenuo sa pitanjima: “Ko je muškarac sa fejsa?; Koliko ste u vezi?”.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Znala sam da sam nadrljala - objašnjava Suzana.

- Pokušavala sam Aleksandru da objasnim da ga nikada nisam prevarila. Objašnjavala sam mu da sam stupila u kontakt sa nekolicinom kako žena, tako i muškaraca, koje ne poznajem lično, ali sa kojima sam razmenjivala razne poruke. Bila sam očajna zbog svih problema koji su me snašli, gubitak posla, bolest roditelja, besparica, loš seksualni odnos u braku. Zato sam se sa novopečenim prijateljima dopisivala, pričala o raznim stvarima, porodici, poslu, problemima, pa i o seksu. Ništa više od toga - pravda se ona.

Suzana kaže da joj je famozni muškarac sa fejsa rekao ime, da je njenih godina, iako su na profilu njegovi sasvim drugačiji podaci i fotografija. Dodaje da su samo razmenjivali svoja maštanja. Nikada se nisu sreli, niti imali bilo šta.

Foto-ilustracija: Foter/ Pro Juventute

- Aleksandar mi ne veruje i misli da sam u ljubavnoj vezi sa tim čovekom. Ali, ja sam se samo zabavljala i relaksirala. Lakše mi je bilo da pričam sa nepoznatim čovekom, da mu kažem svoju muku, olakšam dušu, ispričam šta bih volela da imam i radim u životu, pa i u seksu. Moj muž i ne zna da mi je taj, za njega nepoznati muškarac, savetovao čak kako da podignem sebe u muževljevim očima, kako da spasem brak koji je postao dosadan - tvrdi Suzana.

Aleksandar je, međutim, isključiv. Tvrdi da će supruzi oprostiti greh i odustati od razvoda samo pod jednim uslovom - da Suzana više nikad ne priđe kompjuteru, društvenim mrežama i fejsbuku, već da se i dalje, kao što je to radila prethodnih godina, “drži” krpe, šporeta, dece i njega!

Pogledajte šta statistika kaže o brakovima u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.