SANJA MALETIĆ VARALA MUŽA SA ĆAZIMOM: Ovo su ljubavne SMS poruke pevačice i Osmanija!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA MALETIĆ VARALA MUŽA SA ĆAZIMOM: Ovo su ljubavne SMS poruke pevačice i Osmanija!

Folkerka na Fejsbuku Osmanija nazivala „ljubavi“, ugovarala s njim tajni sastanak i govorila da ne treba da je voli zbog velikih grudi, već njene duše

Folk pevačica Sanja Maletić u prisnom je odnosu s albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem iako je već godinama u skladnom braku s Ljubišom.

Posle spekulacija da su njih dvoje otpočeli vezu, redakcija Kurira došla je u posed njihove prepiske na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Fejsbuku, gde se jasno može videti da postoji nešto više od prijateljstva.

Prema rečima našeg izvora, dopisivanje između Sanje i Ćazima trajalo je skoro godinu dana, a do prekida konverzacije došlo je kad se biznismen pomirio sa crnogorskom manekenkom Mandom Popović. Maletićka je u porukama Feliksa oslovljavala sa „ljubavi“, a njihovi razgovori često su imali i seksualnu konotaciju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sanja maletić varala muža sa Ćazimom: Ljubavne poruke pevačice i Osmanija!

Izvor: Press, 22.Dec.2014

Folk pevačica na Fejsbuku Osmanija nazivala „ljubavi“, ugovarala s njim tajni sastanak i govorila da ne treba da je voli zbog velikih grudi, već njene duše . Sanja Maletić je u prisnom je odnosu s albanskim biznismenom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.