Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠALJIVI DVOJAC ODUŠEVLJAVA Spaja i Mure Trebinjce svaki dan nasmeju novom šalom, nastupaju pod platanima

Spaja i Mure postali su lokalna atrakcija. Svaki dan nasmiju Trebinjce novom šalom. Skečeve objavljuju na Fejsbuku, a snimaju pod platanima.

I možda u ovoj priči ne bi bilo ništa neobično da Marko Spajić ne boluje od retke bolesti, hemofilije. Da ne hoda uz pomoć štake, i po čitav dan prodaje suvenire kako bi zaradio za operaciju. Ipak, smisao za humor nije ga napustio.

- Dosta pomogne da se pobegne od nekih crnih misli. Mi se ovako zabavimo, onda ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << misli na probleme i brzo nam prođe radno vreme, tako da to je super - kaže Marko Spajić – Spaja.

Nebojša Muratović našao se tu. Par metara od Marka. U fotografskoj radnji. I njegova popodneva su, kaže, preduga. Posla malo, dosade u izobilju. Da prekrate vreme počeli su se snimati mobilnim telefonom i klipove postavljati na jutjub.

- Seli smo slučajno, popili kafu i rekli „hajde da snimimo nešto“ i snimili smo jedan skeč. Bum je nastao oko toga, i ssvi su nas samo pitali kada će novi. I tako je sve krenulo. Onda smo posle trećeg, četvrtog snimka napravili stranicu i krenuli dalje - priča Nebojša Muratović – Mure.

A stigli su do 20 hiljada pregleda dnevno. I vi ih možete naći na Fejsbuk stranici Spaja i Mure. Tamo vas čeka 40–ak duhovitih video klipova interesantnih Hercegovaca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.