Poznavao sve svoje žrtve: Ivana i njen ubica bili prijatelji na Fejsu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznavao sve svoje žrtve: Ivana i njen ubica bili prijatelji na Fejsu

Monstrum je priznao u policiji da je silovao i ubio Ivanu 31. jula, dva dana posle njenog nestanka.

Osumnjičeni za ubistvo i silovanje Darko Kostić (39) i njegova žrtva Ivana Podrašćić (14), bili su prijatelji na Fejsbuku.

Naime, tragom informacije da je Kostić poznavao sve svoje žrtve, na Fejsbuku smo otkrili da je prijatelj sa Ivanom Podraščić, koju je silovao i motikom ubio 31. jula u Rakovici.

Kako je objasnio direktor policije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Milorad Veljović, telo devojčice pronađeno je u poodmakloj fazi truljenja, a kao posebno zanimljivo je izdvojio to da je Kostić sve svoje žrtve poznavao.

Ivana je nestala 21. jula, a njeno telo je pronađeno danas na placu u Rakovici. Na saslušanju u policiji, Kostić je priznao da je Ivanu ubio 31. jula ove godine i to da je najpre silovao, a zatim ubio motikom tako što je udario više puta po glavi i telu.

Njeno telo je umotao u ćebe i sunđer i zakopao u jarak na placu u blizini Rakovičkog potoka.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZNAO-SVE-SVOJE-ZRTVE-Ivana-i-njen-ubica-bili-prijatelji-na-Fejsbuku

Izvor: medio.rs, 02.Okt.2014

Tragom informacije da je Kostić poznavao sve svoje žrtve, na Fejsbuku smo otkrili da je prijatelj sa Ivanom Podraščić, koju je silovao i motikom ubio 31. jula u Rakovici...BEOGRAD - Osumnjičeni za ubistvo i silovanje Darko Kostić (39) i njegova žrtva Ivana Podrašćić (14), bili su prijatelji...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.