Povukla se iz javnosti: Manekenka prolazi kroz najteže trenutke u životu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2014, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povukla se iz javnosti: Manekenka prolazi kroz najteže trenutke u životu!

Manekenka Ivana Stanković trenutno prolazi kroz najteže trenutke u životu, objavljeno je na njenom Fejsbuk profilu.

- Na žalost, naša Ivana proživljava najteže trenutke u životu. Do daljneg, prestajemo sa objavama. Hvala vam od srca što ste nas dosad pratili i podržavali - stoji na Ivaninoj stranici na Fejsbuku, a sličan status se pojavio i na njenoj stranici za modele:

- Zbog najtežih trenutaka koje Ivana proživljava, molimo vas da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nam u narednom periodu ne šaljete vaše prijave, jer se Ivana do daljnjeg neće baviti organizovanjem kastinga u inostranim agencijama. Hvala vam što ste nas dosad pratili i podržavali.

U objašnjenju ne stoji šta se to Ivani desilo, ali kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje njena baka je imala infarkt pre 15 dana i trenutno je u jako lošem stanju. Ivana je za baku veoma vezana jer ju je ona čuvala kada je bila mala, a manekenka je veoma potresena nastalom situacijom i neprestano plače i svakodnevno obilazi baku u bolnici i ostaje pored nje po nekoliko sati. Stanje se za sada nije poboljšalo, zbog čega je Ivana u potpunom haosu i emotivno je skrhana, te je odlučila da se da se povuče iz javnosti.

Autor i foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.