Pohotni profesor iz Doboja: Slao gole fotografije koje su završile na Fejsbuku

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohotni profesor iz Doboja: Slao gole fotografije koje su završile na Fejsbuku

Službenici Centra javne bezbednosti Doboj, uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva, preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju informacija iz medija da je radnik Saobraćajne i Elektro škole iz ovog grada slao svoje obnažene fotografije.

Profesor dobojske Saobraćajne i Elektro škole našao se u središtu skandala pošto su fotografije, na kojima je potpuno nag, objavljene na društvenim mrežama.

Iako je, uz opis fotografija, napisano da ih je ovaj prosvetni radnik, čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je identitet poznat redakciji "Nezavisnih", navodno slao učenici, on to negira.

Profesor, koji je na spornim fotografijama kao od majke rođen, navodi da je reč o njegovoj grešci, koju priznaje.

- Jesam ja na fotografiji. Dopisivao sam se sa jednom ženskom osobom, koja mi se ličnom kartom predstavila da je punoletna i da je rođena 1988. godine. Ona nije iz naše škole - rekao je profesor i dodaje da je ispao naivan.

- Kajem se! Dao sam izjavu u školi, otvoreno. Što ste me vi pitali, pitao me i direktor, koji će videti šta i kako dalje. Ja ne znam šta će biti - rekao je profesor u izjavi za "Nezavisne".

Foto: Wikimedia/ Branko D. Todorović

Spasoje Vasiljević, direktor škole, napominje da njegova saznanja govore o tome da ove fotografije profesor nije slao učenici, kao ni maloletnoj osobi.

- Kao direktor, nakon što sam upoznat s ovim slučajem, obavio sam razgovor sa profesorom i uzeo izjavu od njega. Naime, on je izjavio da je uspostavljanjem komunikacije, a nakon nekoliko prepiski i dobijenih fotografija tražio od te osobe i dobio kopiju lične karte. Navedena osoba na ličnoj karti je 1988. godište i ime je poznato. Nakon toga on je toj osobi poslao sporne fotografije - naveo je Vasiljević.

On je i napomenuo da je profesor koji se našao u centru skandala do sada bio primeren radnik i da sa njim nije bilo nikakvih problema.

Iz Ministarstva prosevte i kulture Republike Srpske kažu da nemaju informacije o ovom slučaju, ali da će detalje zatražiti od direktora škole.

Iz policije navode da nisu primili prijavu o navedenom događaju i da postupaju na osnovu objavljenih informacija u medijima.

(Telegraf.rs / Srna)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pohotni profesor iz Doboja Slao gole fotografije koje su zavrsile na Fejsbuku

Izvor: medio.rs, 19.Jan.2017

Profesor koji se našao u centru skandala do sada je bio primeren radnik i da sa njim nije bilo nikakvih problema..Službenici Centra javne bezbednosti Doboj, uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva, preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju informacija iz medija da je radnik Saobraćajne i Elektro...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.