Opasna ljubav: Slađa pokazala koliko pati za Urošem! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasna ljubav: Slađa pokazala koliko pati za Urošem! (foto)

Pevačica i kaskader otpočeli su romansu tokom boravka u “Parovima”. Dugo se Slađa opirala Uroševom šarmu, ali su na kraju oboje pokazali emocije pred kamerama.

Petrušićeva se danas ponovo oglasila na Fejsbuku, i objavila romantičnu poruku upućenu Ćertiću:

“Srce ne zna za vreme i daljinu. Srce samo zna kome pripada i gde treba biti.”, objavila je Slađa na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Slađa Petrušić je sinoć, zajedno sa Zoricom i Gastozom, izbačena iz “Parova” zbog fizičkog nasilja. Iako je pretukla Jelenu Golubović, pevačica je napolju dobila veliku podršku fanova.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Opasna ljubav: Slađa pokazala koliko pati za Urošem! (foto)

Izvor: Svet, 13.Okt.2015

Foto: Vladimir Lukić.. .. Slađana Petrušić pati za Urošem Ćertićem posle izlaska iz luksuzne vile.. Pevačica i kaskader otpočeli su romansu tokom boravka u “Parovima”. Dugo se Slađa opirala Uroševom šarmu, ali su na kraju oboje pokazali emocije pred kamerama.. Petrušićeva se danas ponovo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.