OVO JE POSTALO SMEŠNO! Ne mogu da skupe ni 100 ljudi, a izlaze na ulice da protestuju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE POSTALO SMEŠNO! Ne mogu da skupe ni 100 ljudi, a izlaze na ulice da protestuju (FOTO)

Protesti doživeli totalni fijasko

Protesti u Beogradu pod parolom "Protiv diktature" koji su nastavljeni danas doživeli su totalni fijasko jer se na ulicama nije okupilo ni 100 ljudi, iako su organizatori protesta ovih dana čak i plaćali objave na Fejsbuku pozivajući na masovna okupljanja.

PROTESTI DOŽIVELI POTPUNI FIJASKO: Kako će sada opravdati novac koji dolazi sa Zapada?!

Svega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stotinak dokonih protestanata paradiralo je Beogradom iako su i za danas najavili "najžešća" okupljanja do sada.

Zbog njih su ponovo centralne gradske ulice bile zatvorene, angažovani su dodatni organi reda, a sugrađanima je onemogućeno da koriste gradski prevoz na ovom potezu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.