OTAC JOJ UMRO OD ALS: Rada Radenović ogorčena na ledeni izazov i Srbiju!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC JOJ UMRO OD ALS: Rada Radenović ogorčena na ledeni izazov i Srbiju!

Voditeljka kaže da je razočarana načinom kako je ta teška bolest predstavljena u našoj zemlji

Rada Radenović, voditeljka čiji je otac preminuo 2009. godine od aminotrofične latero skleroze, ogorčena je učešćem poznatih ličnosti u ledenom izazovu i načinom na koji se priča o toj teškoj bolesti.

Posle serije videa na kojima se poznate ličnosti polivaju ledenom vodom kako bi skrenule pažnju na ALS i dale donaciju u humanitarne svrhe, Radmila Radenović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čiji je otac preminuo od ovog neurološkog oboljenja, napisala je na svom Fejsbuk profilu da žali dan kada se progovorilo o toj bolesti u Srbiji.

"Moj otac je umro 2009. godine gušenjem koje je usledilo kao posledica otkazivanja funkcije rada pluća u poslednjoj fazi treće godine bolujući od aminotrofične latero skleroze... ALS. Žalim dan i način kada se o istoj progovorilo u zemlji Srbiji", napisala je voditeljka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ledeni izazov: Rada Radenović ogorčena na humanitarnu akciju i Srbiju!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2014

Rada Radenović putem društvene mreže Fejsbuk izrazila je svoju ogorčenost zbog načina na koji se skrenula pažnja na tešku i smrtonosnu bolest od koje je 2009. godine reminuo voditeljkin otac...Rada je putem društvene mreže izrazila žaljenje zbog dana kada se progovorilo o ovoj teškoj i smrtonosnoj...

Nastavak na Svet plus...

OTAC-JOJ-UMRO-OD-ALS-Rada-Radenovic-ogorcena-na-estradu

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2014

Voditeljka razočarana kako je ta teška bolest predstavljena..Voditeljka Rada Radenović čiji je otac preminuo 2009. godine od aminotrofične latero skleroze, revoltirana je načinom na koji poznate ličnosti skreću pažnju na ovu bolest...Ona je otkrila da je njen otac preminuo zbog gušenja izazvanog...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.