O kakvoj Učionici iz snova maštaju đaci u Srbiji?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O kakvoj Učionici iz snova maštaju đaci u Srbiji?

Kompanija Tarkett iz Bačke Palanke pozvala je danas roditelje i nastavnike širom Srbije da pokrenu svoje mališane i zajedno sa njima učestvuju u Facebook nagradnom konkursu "Učionica iz snova" i osvoje vrednu nagradu za svoje odeljenje -Tarkett vinil podnu oblogu za svoju učionicu.

Učesnici konkursa treba da iskoriste svoju kreativnost, pozovu pet prijatelja da lajkuju stranicu Tarkett Srbija i pošalju fotografije ili crteže učionice koja za njih predstavlja idealno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesto za rad, druženje i boravak, sa posebnim akcentom na izgledu poda, navodi se u saopštenju kompanije Tarkett.

Odabir najboljeg rada vrednovaće se kroz lajkove, komentare i šerovanja. Svaki Share donosi dva boda, dok Like i Comment donose po jedan bod. Rad koji bude izazvao najveću pažnju javnosti na ovoj društvenoj mreži, odnosno rad sa najviše bodova, osvojiće i vrednu nagradu.

Nagradni konkurs počeo je 21. novembra i trajaće do 18. decembra, a fotografije na temu "Učionica iz snova", mogu se dostaviti kroz aplikaciju na Facebook stranici Tarkett Srbija.

Akteri ovih fotografija mogu biti svi pojedinci svih osnovnih škola u Srbiji, i đaci, i roditelji i nastavnici, uz dodatni uslov da vlasnik profila sa koga se rad dostavlja mora da bude punoletan građanin Srbije.

Cilj ovog konkursa je da angažuje sve pojedince u osnovnim školama, od učitelja i nastavnika do đaka i roditelja u kreiranju takvog ambijenta, koji će da inspiriše đake na učenje i osigura kvalitetniji boravak u školama, ali i podstakne prijatno druženje i lepe trenutke.

Kompanija Tarkett je vodeća internacionalna kompanija u proizvodnji podnih obloga, sa tradicijom poslovanja više od 130 godina. U Srbiji, Tarkett je prisutan od 2002. godine, kada je ostvareno zajedničko ulaganje sa kompanijom Sintelon.

U okviru Tarkett-a posluje pet kompanija - fabrika za proizvodnju podnih obloga od vinila, dve fabrike tekstilnih podova, fabrika parketa, veleprodaja i lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju podova. Tarkett Srbija zapošljava oko 1.300 ljudi.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.