Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala Nina Morić?!

Poznata manekenka Nina Morić zadnji je status na svoj Facebook profil stavila u četvrtak, 11. avgusta, piše Jutarnji list.

Svoju objavu ilustrovala je ne baš vedrom fotografijom, a kako se od onda ni ona ni njen momak Luiđii Mario Favolosa nisu javili, njegova je majka digla javnost na noge.

Lorendana Fiorentino, Luiđijeva majka, objavila je na Facebooku da se proslavljenoj manekenki i njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sinu od tog četvrtka gubi svaki trag.Uznemirena majka pozvala je sve koji znaju nešto o Nini i njenom Luiđiju da joj se jave.

Ova vijest se u Italiji proširila brzinom munje, pa su se užarile i društvene mreže na kojima se za poznatom manekenkom traga pomoću hashtaga #whereisninamoric.

#whereisNinaMoric, il web cerca la modella croata "scomparsa" #whereisNinaMoric https://t.co/K2EdZGgss4 pic.twitter.com/elIPWuXA2d

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala manekenka Nina Morić?

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2016

Hrvatska manekenka Nina Morić i njen partner Luiđi Mario Favoloza su nestali, piše štampa u Zagrebu i navodi da je poslednji status na svom Fejsbuk profilu stavila 11. avgusta...Pošto se od tada nisu javili, Luiđijeva majka, alarmirala je italijansku javnost. Lorendana Fjorentino, Luiđijeva majka,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.