Majka dečaka koji je upao u kavez sa gorilama: Nezgode se dešavaju

Izvor: Blic, 31.Maj.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka dečaka koji je upao u kavez sa gorilama: "Nezgode se dešavaju"

Ubistvo gorile Harambe u zoo vrtu u Sinsinatiju, izazivalo je gomilu komenatra na internetu. Od onih koji žustro napadaju odluku čuvara i brane prava životinja do onih koji žestoko kritikuju dečakove roditelje kao nemarne i nesavesne. Majka četvorogodišnjaka se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk nakon burnih reakcija ljudi.

"Nezgode se dešavaju", napisala je Mišel Greg.

Da podsetimo da se incident dogodio kad je mališan preskočio ogradu i upao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kanal u kojem borave gorile. Na video-snimku se vidi dečak koga gorila vuče kroz plitak rov.

Nakon kritikovanja majke i upozorenja policije da će se možda suočiti sa optužbama, Mišel Greg je napisala na Fejsbuku da se zahvaljuje onima koji joj pružaju podršku i brane je od mnogih kritika koje su joj upućene preko društvenih mreža.

BES NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Da li je gorila Harambe morao da bude ubijen?

"Moj sin je dobro, nema polomljenih kostiju, samo nekoliko ogrebotina i to mi je najbitnije"- napisala je Gregova.

Iako se još uvek nije obratila javno, u njenom postu na Fejsbuku ona je pokušala da se odbrani od salve kritika koje su upućene na njen račun.

"Kao društvo jako brzo kritikujemo i osuđujemo roditelje, ali nezgode se dešavaju", nastavila je Gregova.

Pročitajte još

Više od 70.000 ljudi je čak i potpisalo peticiju koja je pokrenuta na internetu da se istraže roditelji četvorogodišnjaka koji je upao u stanište gorila u zoo vrtu.

Direktor zoo vrta je izjavio kako gorila nije napala dečaka, ali da su snaga i brzina životinje bili velika pretnja po život mališana.

Spasioci navode kako je dečak bio između nogu gorile u trenutku kad su ga čuvari upucali.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.