JEZIVA PROVOKACIJA TOMPSONA: Ustaški pozdrav “Za dom spremni” u šoljici kafe! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA PROVOKACIJA TOMPSONA: Ustaški pozdrav “Za dom spremni” u šoljici kafe! (FOTO)

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju kafe koju je popio u jednom biogradskom kafiću, a na kojoj je bilo ispisan ustaški pozdrav "Za dom spremni". Ovo je samo poslednja u nizu Tompsonovih provokacija kojima pokušava da isprovocira sve, pa i policiju koja mu je nakon proslave "Oluje" uručila prekršajnu prijavu zbog pevanja ove pesme, prenose hrvatski mediji.

– Odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je na putu do bakstejdža iz nepoznatih razloga presrela Tompsona s namerom da ga privede na stranu. Tompsonovo obezbeđenje nije to dopustilo pa su policajci kasnije došli do bekstejdža da mu uruče obaveštenje o prekršaju jer je glasno pevao “Za dom spremni” – stoji u objavi na Tompsonovoj službenoj Fejsbuk stranici, koja je osvanula u gluvo doba noći, oko tri ujutro, a piše Jutarnji list.

Foto: Tanjug/HINA / Mario STRMOTIC

– Čitavoj javnosti je jasno da je Tompson pevao pesmu “Bojna Čavoglave”, koja u svom delu ima stih ZA DOM SPREMNI i kako logika nalaže, GLASNO, jer koliko je nama poznato ne postoji tiho pevanje, a isto tako znamo da ta pesma nije zabranjena – navodi se na Tompsonovom Fejsbuku:

– Ista ta policija u svom obaveštenju o prekršaju poziva se na članak 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, koji ni u jednom delu ne govori o pevanju ZA DOM SPREMNI. Očito nekima smeta i “Oluja” i veličanstvena proslava pobedonosne “Oluje” u Kninu, a i ovo veče u Kninu koje je posvećeno gradu heroju, Vukovaru. Da li je policija svesna šta radi? Da li je i ovo u svrhu izborne kampanje i u čijem interesu? I konačno, da li je policija imala nameru svesno da izazove haos? – pitaju administratori Tompsonove službene Fejsbuk stranice.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ustaški pozdrav "Za dom spremni" u šoljici kafe!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016

Ovo je samo poslednja u nizu Tompsonovih provokacija kojima pokušava da isprovocira sve, pa i policiju koja mu je nakon proslave "Oluje" uručila prekršajnu prijavu zbog pevanja ove pesme...Hrvatski pevač Marko Perković Tompson je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju kafe koju je popio u jednom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.