Iznad Slatine zavejani već šesti dan i deca i starci

Izvor: juGmedia, 10.Jan.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznad Slatine zavejani već šesti dan i deca i starci

Četrdesetak domaćinstava u zaseocima Slatine, u kojima ima i desetak dece, zavejano je pod snežnim nanosima od po dva metra već šesti dan za redom.

Reč je zaseocima Padež, Bara i Lipošta do kojih sami meštani slatine nikako nisu mogli da se probiju i samoinicijativno pročiste put.

Ja sam odmah reagovao, zvao sam svog predpostavljenog u Velikoj Grabovnici, pisao i gradonačelniku Leskobvca na Fejsbuku, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i odgovora nema. A ljudi će otuda da me stave u top! Ima bolesnih staraca, deca treba da pođu u školu u Tulovo i Veliku Kopašnicu, a zavejani su tamo bez ičije pomoći“, priča nam vidno uzbuđen predsednik Mesne zajednice Slatina Jovica Nikolić.

Sela iznad Barja su maltene odsečena od sveta, a nema ni struje, javljaju nam meštani iz ovog kraj, a u Direkciji za urbanizam i izgradnju Leskovac kažu da je na terenu sva raspoloživa mehanizacija koja jedan po jedan put čini prohodnim.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.