Izazvala raspravu na internetu: Doji bebu i obavlja nuždu

Izvor: B92, 21.Apr.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izazvala raspravu na internetu: Doji bebu i obavlja nuždu

Fotografija na kojoj majka sedi na wc šolji i doji dete izazvla je opštu pometnju na internetu.

Ova fotka podeljena je više od 25 hiljada puta dok je na Fejsbuku dobila čak 211 hiljada lakova.

Eliša Vilson uslikana je kako doji dete dok sedi na wc šolji, a mišljenja su bila podeljena. Dok su jedni smatrali da je ovo dokaz multitaskinga jedne majke, drugi su imali samo reči kritike.

Da stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bude zanimljivija, Eliša je supruga televizijskog glumca Majkla Beča, a kraj fotke napisala je:

"Ovo je majčinstvo i nije uvek lako. Koja je vaša priča“.

"Užasno je videti majku koja doji dete dok obavlja nuždu“, bio je jedan od negativnih kometara, dok su joj skoro svi zamerili kako to što radi nije nimalo higijenski.

Eliša smatra da je ovo realnost svake majke i kaže kako majčinstvo nije uvek tako prijatno, ali upravo ga to čini lepim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Majka koja doji bebu u kupatilu hit na Internetu

Izvor: 011vodič.com, 22.Apr.2015, 11:32

Fotografija jedne mame napravila je pravu zbrku na Internetu – ima više od 210.000 lajkova na društvenim mrežama, a mnogi je osuđuju.. Fotka Eliše Vilson Bič iz Alabame na kojoj ona doji svoju ćerku dok istovremeno sedi na WC šolji, prvobitno je postavljena na Instagram profil Life of Dad...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.