GOOGLE-UJ-SE-I-VIDI-KAKAV-SI-Svi-su-odlepili-za-ovim-a-u-pitanju-je-prevara

Izvor: medio.rs, 20.Avg.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOOGLE-UJ-SE-I-VIDI-KAKAV-SI-Svi-su-odlepili-za-ovim-a-u-pitanju-je-prevara

Iako se na svetskoj mreži mogu naći informacije skoro o svemu, poslednji hit je sajt koji vas poziva da se prijavite i vidite šta Google kaže o vašim karakteristikama

Na internetu i društvenim mrežama poslednjih dana se sve češće pojavljuje link, na koji kada uđete, izbaci podatke sa Google pretraživača o karakteristikama vaše ličnosti.

Iako na Google-u možete videti podatke koji postoje na svetskoj mreži o vama, neko se dosetio da napravi aplikaciju i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sajt, ali samo sa zabavnom formom. Naime, kada uđete na sajt “xeefunapps“, preko Facebook-a traži da se prijavite.

Potom će izaći Google stranica na kojoj možete da pronađete podatke o vama, vašem karakteru  i savetima kako da se ponašate u određenim situacijama.

Ipak, u pitanju je aplikacija zabavne forme, tako da je nemojte shvatiti ozbiljno.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.