Fejsbuk vam je poslao poruku: Ova pravila važe od Nove godine

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk vam je poslao poruku: Ova pravila važe od Nove godine

Facebook je svim svojim korisnicima danas poslao obaveštenje da od 1. januara 2015. godine stupaju na snagu neka nova pravila. Reč je o novim uslovima korišćenja, kao i boljem plasiranju reklama koje svakodnevno viđamo.U delu sajta koji se zove “Privacy Basic” korisnici će na interaktivan način moći da saznaju sve što ih zanima o korišćenju popularne društvene mreže. Tu će korisnicima biti objašnjeno šta ljudi mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da vide na njihovim profilima, kako drugi mogu da komuniciraju sa vama, kao i šta vi možete videti u sopstvenom “News Feed-u”. Kompanija će novim uslovima korišćenja poboljšati i tipove reklama koje nam “servira”. Novom politikom Facebook će “naučiti” još više stvari o korisnicima, i svima ponuditi reklame na osnovu toga šta koga interesuje. Od sada ćemo viđati iste reklame na svim uređajima sa kojih pristupamo ovoj društvenoj mreži, a kada jednom neki oglas označimo kao “nepoželjan”, on se više nikada neće ponovo pojaviti.Samim prihvatanjem uslova korišćenja odavno smo dozvolili ovoj društvenoj mreži da prikuplja veliki broj informacija o nama, kao što su mesto na kojem se nalazimo, ime, prezime, datum rođenja, a na osnovu toga šta pratimo (lajkujemo i komentarišemo), Facebook može dobiti i neku opštu sliku o profilu korisnika.Najavljeno je i da će u nekim regijama, internet gigant početi da testira i takozvano “Buy” dugme koje će korisnicima omogućiti da kupuju različite proizvode bez potrebe da napuštaju stranice popularne društvene mreže.Da li će i ovog puta Facebook-u uspeti da izmanipuliše svoje korisnike i bez problema ih natera na nova pravila i uslove korišćenja, ili će se ovoga puta korisnici “dići na noge” i napustiti “plave strane”, ostaje nam da vidimo.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk uvodi nova pravila od Nove godine!

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2014

Fejsbuk je danas svim svojim korisnicima poslao poruku u kojoj se navodi da će nbsp;od 1. januara 2015. godine, uvesti nova pravila, nbsp;koja će poboljšati uslove korišćenja najpopularnije društvene mreže u svetu.

Nastavak na Svet plus...

Stiže poslovni "Facebook"

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 18:16

Facebook je najavio promene uslova korišćenja koji stupaju na snagu 1. januara 2015. godine, a uz izmene i dopune postojećih uslova korišćenja, kompanija je najavila i odvajanje poslovnih od privatnih korisnika...Ovom potezu, kako je najavljeno iz kompanije, strateški cilj jeste jačanje konkurentnosti,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.