Fejsbuk se oslonio na Kasperski u proterivanju malvera

Izvor: Blic, 30.Jun.2015, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk se oslonio na Kasperski u proterivanju "malvera"

Društvena veb mreža Fejsbuk se, nakon korišćenja bezbednosnih programa koje izdaju Eset, Trend majkro i F-sekjur, okrenula ruskom izdavaču bezbednosnih softvera Kasperski da bi zaštitila svoju mrežu i korisnike.

Od sada veb korisnici kada posumnjaju u moguću zarazu svog uređaja, mogu da uđu na svoj Fejsbuk nalog da bi napravili pregled bezbednosne situacije koji će im omogućiti alatke Kasperskog.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kasperski tako direktno preko Fejsbuka šalje korisniku sredstvo koje će mu omogućiti da "ubije" zlonamerni softver (malver) iz svog uređaja, a sve je na raspolaganju besplatno.
Pogledaj vesti o: Kaspersky

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fejs se oslonio na Kasperski u proterivanju "malvera"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2015

Društvena veb mreža Fejsbuk se, nakon korišćenja bezbednosnih programa koje izdaju Eset, Trend majkro i F-sekjur, okrenula ruskom izdavaču bezbednosnih softvera Kasperski da bi zaštitila svoju mrežu i korisnike...Od sada veb korisnici kada posumnjaju u moguću zarazu svog uređaja, mogu da uđu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.