Facebook uvodi servis za plaćanje

Izvor: ITsvet.com, 16.Apr.2014, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook uvodi servis za plaćanje

Facebook želi da uđe u igru koja se odnosi na mobilno plaćanje pri čemu će korisnicima biti dozvoljeno da skladište novac na društvenoj mreži. Prema navodima Reutersa, Facebook čeka na odobrenje od strane centralne banke Irske da bi pokrenuo servis za mobilno plaćanje. Korisnici Facebooka će biti u mogućnosti da skladišne novac i koriste da plaćaju ili vrše razmenu sa drugima na društvenoj mreži. Facebook je pokušao da osigura poziciju kada je reč o trci vezanoj za mobilno plaćanje preko potencijalnih partnerstva sa londonskom kompanijom TrasnferWise , odnosno Moni Technologies i Azimo.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Facebook uvodi servis za plaćanje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Apr.2014

ADVERTISER-SERBIA.COM / Facebook želi da uđe u igru koja se odnosi na mobilno plaćanje pri čemu će korisnicima biti dozvoljeno da skladište novac na društvenoj mreži >>>(Ključne reči: društvene mreže; socijalne mreže; TrasnferWise; Moni Technologies; Azimo)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.