Facebook Home je promašaj

Izvor: ITsvet.com, 19.Apr.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook Home je promašaj

Facebook je veoma uspešna društvena mreža ali to ne znači da ima tu i tamo promašaje. Prema navodima izvršnog direktora ove kompanije Facebook Home je prvi na listi promašaja. On je rekao da ova karakteristika kao i Graph Search su bile promašaji. Ono što se ispostavlja je da su kompanije koje je Facebook kupio kao što su Instagram i WhatsApp bile uspešniji potezi ove kompanije od Facebookove mogućnosti da inovira. Zuckerberg je branio Graph Search navevši da je u pitanju više dugoročna investicija nego Facebook Home. Graph Search je semantički engine za pretragu dizajniran da daje odgovore na maternjim jezicima korisnika.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Fejsbuk priznao: Home i Graph search su bili promašaji

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 15:12

Prema navodima izvršnog direktora ove kompanije Facebook Home je prvi na listi promašaja...On je rekao da su launcher za Android OS kao i Graph Search pretragra bili promašaji. Ono što se ispostavlja je da su kompanije koje je Facebook kupio kao što su Instagram i WhatsApp bile uspešniji potezi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.