Evo koji grad su korisnici Fejsbuka najviše lajkovali

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koji grad su korisnici Fejsbuka najviše lajkovali

Sa više od 15 miliona lajkova, Njujork je omiljeni grad korisnika Fejsbuka, a odmah iza njega su Pariz i London, pokazuju najnoviji podaci. Prestonica Francuske ima oko devet miliona lajkova, a glavni grad Velike Britanije nešto više od osam i po miliona.

Zanimljivo je da je, prema mišljenju korisnika >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << društvene mreže, Teheran (na 32. mestu) atraktivnija destinacija od Rima (35. mesto). U top deset našla su se četiri severnoamerička grada, dva iz Južne Amerike i četiri iz Evrope.

Mnogi gradovi su pokrenuli svoje zvanične Fejsbuk stranice kako bi privukli turiste i ponudili im informacije o atrakcijama, izložbama i restoranima.

Pored toga, Fejsbuk je sam otvorio stranice za pojedine lokacije, koje su uvezane sa istoimenim stranicama na Vikipediji. One su se pokazale kao popularniji izbor među korisnicima društvene mreže.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Njujork - najomiljeniji grad na svetu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2014

Sa više od 15 miliona lajkova, Njujork je omiljeni grad korisnika Fejsbuka, a odmah iza njega su Pariz i London, pokazuju najnoviji podaci. Prestonica Francuske ima oko devet miliona lajkova, a glavni grad Velike Britanije nešto više od osam i po miliona...Veoma popularni su Los Anđeles sa više...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.