Izvor: Blic, 11.Dec.2016, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke uključile Fejsbuk lajv tokom vožnje. Trenutak kasnije svi u kolima su bili MRTVI

Američka tinejdžerka Miranda Hjuz (18) i njena drugarica Šanaja Morison (19) poginule su u saobraćajnoj nesreći na pensilvanijskom autoputu kada se u zadnji deo njihovog automobila zakucala traktorska prikolica, ali ono što je još bizarnije jeste činjenica da su devojke u tom trenutku na Fejsbuku prenosile uživo tok njihovog putovanja.

Poslednji trenuci života ovih devojaka zabeleženi su na video snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je uživo emitovan iz uništenog automobila. Zaslepljujuća svetlost, slomljene grane drveća i sve što je pratilo trenutak nesreće zabeleženo je na ovom snimku, a nakon toga je usledilo 8 minuta potpune tame.

Vozač traktora je povređen u ovoj nesreći i snosiće posledice zbog prouzrokovanja saobraćajne nezgode u kojoj su ove mlade devojke stradale.

Video snimak je pogledan više od 7.000 puta na Mirandinom Fejsbuk profilu.

Devojka koju su prethodno odbacile kolima do mame, Samanta Pjasecki, gledala je uživo kako stradaju njene drugarice:

- Potpuno me slomio prizor koji sam videla. Obe su bile vrlo skromne i dobre devojke. Imale su očaravajuće osmehe i sa njima je uvek bilo zabavno biti u društvu - rekla je Samanta.

U policijskom izveštaju se navodi da su devojke vozile sporo i da je glavni krivac za nesreću vozač traktora.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.