Dara za Svet o bivšem mužu: ‘Laki? Ko to beše? Ta mukica je još uvek živa?’

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara za Svet o bivšem mužu: ‘Laki? Ko to beše? Ta mukica je još uvek živa?’

Dara Bubamara nikome ne ostaje dužna. Nakon što smo objavili da se na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio njen bivši suprug Lazar Laki Dugalić raspitujući se gde može da kupi majicu ‘Kako Dara od Radojka’, kreaciju Jelene Maćić, čuli smo se sa Darom.
‘Ko to beše? Koji Laki? Ne znam šta me pitaš’, rekla je Bubamara kada smo je pozvali za komentar povodom Dugalićevog statusa i nastavila u svom stilu: ‘Mukica. Da li je on još uvek živ? >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nemojte me zamarati sa glupostima, bolje da pričamo o nekim zanimljivijim stvarima.’
Nakon što se jedva setila ko je Lazar, Dara je ipak na kraju konstatovala da je proziva obična mukica. Kako je oplela ostale koji su je prozivali, Dugalić je još dobro i prošao.

Autor: Dragan D. Kecman
Foto: Svet/Arhiva
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dara za Svet o bivšem mužu: ‘Laki? Ko to beše? Ta mukica je još uvek živa?’

Izvor: Scandal.rs, 06.Mar.2015

Dara Bubamara nikome ne ostaje dužna. Nakon što smo objavili da se na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio njen bivši suprug Lazar Laki Dugalić raspitujući se gde može da kupi majicu ‘Kako Dara od Radojka’, kreaciju Jelene Maćić, čuli smo se sa Darom. ‘Ko to beše? Koji Laki? Ne znam šta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.