BRAVO MUŠKARČINE Dunja Ilić: Pretukli su me u Prištini zbog Srbije

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BRAVO MUŠKARČINE" Dunja Ilić: Pretukli su me u Prištini zbog Srbije

Pevačica Dunja Ilić (25) postavila je na svom Fejsbuku uznemirujuće fotografije na kojima se vidi da je pretučena, navodeći da je batine dobila samo zato što je Srpkinja!

Dunja nije objavila ni ko ju je pretukao ni gde. Ona mesecima živi na relaciji Priština - Beograd, ali nije napisala gde je dobila batine, kako je sama napisala, „zato što je Srpkinja“.

Na fotografijama koje je postavila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fejsbuku, pevačici je po čelu, nosu i obrazima razmazana krv, kao i po rukama i butinama, a kosa joj je raščupana. Na jednoj slici levo oko joj je zatvoreno od udarca.

Takođe je postavila fotografiju na kojoj se na parketu vide mrlje krvi. Nakon objavljivanja fotografija na Fejsbuku napisala je i zašto je bila žrtva nasilja.

- Zato što volim Srbiju! Ako, ajmo dalje, nema vaših batina da me uplaše! A ljudi neka vide! Crno na belo! - napisala je pevačica jasno aludirajući na to da je pretučena zato što je Srpkinja.

Otkrila je i da je napadač muškarac.

- Bravo za ovo, muškarčine! - napisala je ona.

„Blic“ je juče pokušao da s pevačicom stupi u kontakt, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Ni njeni prijatelji nisu želeli da otkriju gde je i ko pretukao Dunju, a objasnili su nam da se nisu poslednjih dana čuli s njom.

Ona se povukla s javne scene i poslednjih meseci, kako kažu njeni prijatelji, živi na relaciji Priština - Beograd.

Zanimljivo je da je pažnju medija privukla u oktobru prošle godine, kada je slavila trijumf Albanije nad Jermenijom i plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu ove godine u Francuskoj. Tada je na društvenim mrežama napisala da „slavi pobedu zemlje u kojoj živi“.

Dunja je tada podsetila i na to da je promenila veru, odnosno da je iz hrišćanstva prešla u islam, a tvrdila je da to nije odlučila ni zbog jednog muškarca, već zato što je „to osetila srcem i dušom“.

Veru je promenila 2012, kada se zbog mladića s kojim je bila u vezi preselila u Sarajevo. Tu vezu je, međutim, ubrzo raskinula, a u avgustu 2014. udala se za Sašu Grujića iz Vranja, od koga se posle 12 dana bračnog života razvela.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.