Izvor: Blic, 22.Avg.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATRAKCIJA NA ZELENOM VENCU Evo kako će izgledati bivša zgrada "Beobanke"

Zgrada "Beobanke" na Zelenom vencu, koja je prodata u novembru 2016. godine tek iz šestog pokušaja, neće postati hotel sa pet zvezdica kao što je ranije najavljivano, već zeleni poslovno-stambeni soliter obavijen drvećem i drugim rastinjem!

- Zeleni Beograd počeće na Zelenom vencu. Naš soliter biće prvi objekat sa zelenim fasadama u Srbiji - napisali su na Fejsbuk stranici iz nemačke firme „Štatverk“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je ovaj ruinirani objekat pazarila za 4,25 miliona evra.

Iako se očekivalo da će rekonstrukcija početi pre nekoliko meseci, od pobede na tenderu do sada sagrađena je samo kancelarija u kojoj je sedište firme, a koja je smeštana na jednom od spratova. Takođe, ona je korišćena za snimanje par spotova.

Kako su naveli iz preduzeća „Štatverk“, postoji potreba da se konstrukcija sanira. Međutim, ostaje nepoznato kada i koliko će trajati rekonstukcija zgrade "Beobanke" i izgradnje zelenog solitera.

- Svaki projekat na kome radi naša firma prolazi kroz proces dugoročnog i kompleksnog planiranja. Dok ovaj proces ne bude završen u potpunosti, nećemo izlaziti u javnost s pojedinostima - kratko su rekli iz „Štatverka“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.