Zvezdice Granda: Saša Popović pokreće takmičenje za najmlađe!

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdice Granda: Saša Popović pokreće takmičenje za najmlađe!

Nakon veoma uspešnih sezona sa Zvezdama Granda, Saša Popović odlučio je da pokrene novi muzički format, koji će biti oni namenjen onim najmlađim, pod nazivom Zvezdice Granda.

Kako bi mladi i talentovani mališani pronašli mesto na estradnom nebu, Saša Popović odlučio je da po uzoru na televiziju Pink i format Pinkove zvezdice, pokrene još jedno televizijsko takmičenje, Zvezdice Granda. Direktor Grand produkcije, u izjavi za Exkluziv otkrio je planove z >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << narednu godinu i dodao da gledaoce očekuje puno uzbuđenja na televiziji Prva.

"Što se tiče novog televizijskog projekta, sigurno je da ćemo sledeće godine raditi takmičenje Zvezdice Granda, naravno radićemo i još neke druge stvari, ali o tome ne bi mogao sada pričam, možda za nekoliko nedelja", zaključio je Popović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.