Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli dalje!

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2017, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli dalje!

Završena je još jedna emisija Zvezde Granda, a u sledeći, treći krug, prošli su deset kandidata, šest momaka i četiri devojke.

Večerašnja emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda bila je veoma napeta i drugačija, kao i svaka. Žiri je bio na visini zadatka, neko oštriji, neko blaži, ali korektni. Pored svih rasprava, ipak su uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da se dogovore i da 10 kandidata pošalju u treći krug takmičenja.

A to su: Denis Kadrić, Sanita Demirović, Marina Radosavljević, Armin Dedić, Dragana Petrović Maza, Kostadin Petrušev, Anida Šoljić, Haris Skarep, Elmedin Kadrisaphić i Admir Ibričić.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ZVEZDE GRANDA: Ovih 10 kandidata je prošlo dalje! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017

U još jednoj uzbudljivoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", svoje mesto u sledećem krugu obezbedilo je novih desetoro talentovanih takmičara, koji su za stepenik bliže samom vrhu...I ove subote su odličnu, ali i napetu atmosferu u studiju pravili članovi žirija u sastavu: Jelena Karleuša,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.